L'Ajuntament renova el conveni amb l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil

El nou conveni té una dotació de 40.000 euros i introdueix millores per al desenvolupament de les tasques que duen a terme


  • Comparteix:

Instant de la reunió de la signatura del conveni / Foto: Ajuntament

Instant de la reunió de la signatura del conveni / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament i l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil han signat aquesta setmana un acord que s'estendrà durant els propers quatre anys. El nou conveni té una dotació de 40.000 euros (actualment era d'11.000) i introdueix millores per al desenvolupament de les tasques que duen a terme els voluntaris i voluntàries en l'àmbit de la seguretat i la prevenció.

D'aquesta manera s'ha acordat la coordinació entre l'associació i la Secció de Protecció Civil de l'Ajuntament, la cessió de terminals de comunicacions per emergències de la Xarxa RESCAT, l'organització operativa adaptada a la nova realitat de la Protecció Civil, i la protecció de dades i la confidencialitat.

La signatura del conveni té la finalitat de millorar l'eficiència de la gestió pública en matèria de protecció civil, facilitar la utilització conjunta de mitjans i serveis públics en el desenvolupament de les funcions i competències pròpies, i contribuir a la realització d'activitats d'utilitat pública relacionades amb aquest àmbit

L'alcalde, Josep Maria Vallès, ha expressat el seu agraïment al treball, esforç i dedicació del cos de Protecció Civil de Sant Cugat. "Són voluntaris i voluntàries amb una formació sòlida, que saben perfectament la tasca que han de dur a terme en cada moment i que donen un suport necessari i imprescindible a la gran quantitat d'activitats que es desenvolupen a la nostra ciutat", ha subratllat.

L'acte de signatura també ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcaldia de Gestió Urbana, Mobilitat i Canvi Climàtic, Cristina Paraira; la presidenta de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Patrícia Plum, i el Coordinador d'Emergències i Tècnic de Protecció Civil, Antonio Royo, a més d'altres representants d'ambdues parts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.