Julio de Paz (soci FC Barcelona): 'El primer que vaig fer amb la cadira va ser treure-li la pols i fer-li un petó'

El vídeo protagonitzat pel santcugatenc i el seu seient al Camp Nou es viralitza a les xarxes amb més de 8 milions de visualitzacions


  • Comparteix:

L'expresident de la Penya Blaugrana de Sant Cugat i soci del FC Barcelona, el santcugatenc Julio de Paz, ha protagonitzat un dels vídeos més virals dels últims dies. Se'l veu rebent un regal molt especial, el seu seient al Camp Nou durant 44 anys. Una sorpresa que els nets li van preparar i es van encarregar de pujar a Instagram. Aquest moment de felicitat ha tingut milions de visualitzacions i ha fet que de Paz hagués d'explicar l'anècdota a diferents mitjans de comunicació interessats per la notícia. Les xarxes socials l'han convertit en el nou avi del Barça.

ESCOLTA-HO

Als seus gairebé 91 anys -el pròxim 5 de juny serà el seu aniversari- no s'esperava tant rebombori per un vídeo com el que protagonitza. En aquesta entrevista al programa 'Connectats', que ha servit per repassar la seva trajectòria personal, ha explicat com ha estat l'experiència i també l'estima que té pel Barça del qual és soci fa més de 50 anys. De fet, ha reconegut que el club barcelonista encara té pendent de lliurar-li la insígnia d'or i brillants.

Julio de Paz ja era un santcugatenc conegut per la seva vinculació a diferents entitats de la ciutat ( La Unió, l'Handbol Sant Cugat, el Club Tenis Natació Sant Cugat, el Sant Cugat Esport i la Penya Blaugrana) però també per la seva professió de fuster en la qual es va iniciar a 13 anys. A Sant Cugat era conegut com el 'manetes de plata' pel preu dels seus treballs, reconeix. Ara, fa 25 anys que s'ha jubilat, cuida la seva dona Manolita i s'ha convertit en el cuiner de la casa.

Preguntat per si li agradaria anar a la inauguració del nou estadi del Barça, de Paz respon que "espera aconseguir una entrada per anar-hi". Mentrestant, quan juga el Barça posa la seva cadira vermella davant de la tele i es penja la bufanda com quan anava al Camp Nou.







Julio de Paz

Vaig tenir una alegria. Es van presentar amb una caixa gran i quan vaig veure la cadira. El primer que vaig fer va ser netejar-la i li vaig fer un petó i tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.