L'escola Gerbert d'Orlhac torna a sortir malparada amb les pluges

Les famílies, la direcció del centre i la brigada han participat en la retirada d'aigua, segons l'AFI

Mans i mànigues per retirar l'aigua d'una teulada del centre / Foto: Cedida

Societat

Publicat el 29/abril per Sílvia González / Mar Castro

Les pluges han tornat a jugar una mala passada a l'escola Gerbert d'Orlhac. Com ja va passar amb les precipitacions de principis de març, el centre ha patit una important filtració segons ha confirmat Bombers a Cugat Mèdia. Durant la nit han estat treballant diverses famílies, la direcció del centre, el servei de neteja i la brigada municipal, ha explicat l'AFI a aquest mitjà. El centre ha obert amb normalitat aquest dimarts i la brigada municipal s'hi ha desplaçat de nou per avaluar els danys.

No és la primera vegada que l'escola es troba amb problemes de goteres i filtracions. Al març, la presidenta de l'AFI, Esther Nieto, explicava que tenen un problema amb la coberta des de fa més de cinc anys. Nieto ha tornat a reiterar les queixes pel nul manteniment per part de l'Ajuntament a l'escola. L'Ajuntament va explicar a Cugat Mèdia que hi ha prevista una actuació de la Generalitat per resoldre les goteres de cara a l'estiu. Nieto advertia que els episodis de goteres i filtracions es repetirien cada vegada que plogués.

Segons l'Ajuntament, aquest dilluns hi ha hagut entrada d'aigua per tubs d'evacuació embossats. La brigada ha netejat els tubs. Tot i no poder arranjar-ho definitivament, des del Servei de Clavegueram s'està fent una neteja de la xarxa interior.

Interior de l'escola Gerbert d'Orlhac aquest dimarts al matí, després de les pluges de dilluns / Foto: Cedides per l'AFI



Estat d'una de les parets de l'escola Gerbet d'Orlhac a conseqüència de les goteres / Foto: Cedides per l'AFI



Tot i que l'escola ha obert aquest dimarts, les goteres afecten zones de pas / Foto: Cedides per l'AFI












DECLARACIONS

Esther Nieto

Estem molt enfadats amb l'Ajuntament perquè fa més de cinc anys que esperem una solució.

Your browser doesn’t support HTML5 audio