Tret de sortida de la segona Setmana gastronòmica del Comerç Just

La segona edició d'aquesta iniciativa comptarà amb la participació de La Bolera, el Bocamoll i Somewhere entre d'altres

Fira economia social amb parades de comerç just / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 4/maig per Aina Ruiz

Sant Cugat acull fins a l'11 de maig la segona edició de la Setmana gastronòmica del Comerç Just. La iniciativa, organitzada per Oxfam Intermón, té per objectiu posar en valor una forma alternativa de comerç i coincideix amb la commemoració del Dia Mundial del Comerç Just (11 de maig).

Els 12 establiments que hi participen oferiran algun plat elaborat amb productes de comerç just al llarg de la setmana. Enguany, hi col·laboren el Barteneu, Bocamoll, la Bolera, el Forn de l'Estació de Valldoreix, el Vi de Deu, Kombu, La Flama de la Bolera, l'Antic, la Rita, Papitu, Somewhere i Spoon.