Saps el nom de tots els barris de Sant Cugat?

El ple municipal ha de donar aquest dilluns el vistiplau al nou Reglament dels Consells de Barris


  • Comparteix:

Imatge de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Sant Cugat ja té a punt el seu directori de barris. Per primera vegada, s'han delimitat i concretat tots els barris del municipi, carrer a carrer, així com la seva assignació als consells de barri. De fet, el ple municipal ha d'aprovar aquest dilluns el nou reglament per als consells de barri, que preveu un de propi per a Volpelleres i unifica totes les zones del centre en un d'únic però amb un funcionament singular.

AMPLIA AQUÍ LA IMATGE. En aquest enllaç pot ampliar la imatge. Si esperes uns segons, podràs veure, carrer a carrer, tots els barris de Sant Cugat. Saps quin és el teu?

Mapa dels diferents barris de Sant Cugat

Mapa dels diferents barris de Sant Cugat / Foto: Ajuntament



Nou reglament dels Consells de Barri

Tot i que no s'ha incorporat encara a l'ordre del dia del ple municipal, està previst que l'aprovació del nou reglament del consells de barri entri via urgència a la sessió d'aquest dilluns.

Com ja es va avançar, aquest mandat els consells de barri canvien la distribució. Així, es mantenen els de Mira-sol, la Floresta i les Planes, mentre que els del centre s'unifiquen en un de sol i es crea un d'específic per a Volpelleres.

El consell del Centre -que agrupa un àmbit territorial que suma unes 59.000 persones- tindrà un funcionament singular. Podrà activar grups territorials i temàtics, i, a més de la presidència, tindrà una vicepresidència. Enguany, la presidència recau en la regidora d'ERC Esther Madrona i la vicepresidència en el tinent d'alcaldia de Junts Jordi Puigneró.

El consell de barri de Volpelleres estarà presidit pel tinent d'alcaldia Carles Brugarolas.

La resta de consells ja s'han constituït i recauen en Francesc Duch (ERC) a la Floresta, Núria Fernàndez (Junts) a les Planes i Albert Salarich (Junts) a Mira-sol.

El nou document actualitza el vigent, redactat el 2017.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.