Aquestes són les dates de la Festa Major de Sant Cugat 2024

La gresca arrencarà amb el seguici i el pregó


  • Comparteix:

Un moment del seguici de Sant Pere de la Festa Major de Sant Cugat de 2023 / Foto: Ajuntament

Un moment del seguici de Sant Pere de la Festa Major de Sant Cugat de 2023 / Foto: Ajuntament

La primavera porta el bon temps i també activa el compte enrere per a les festes majors de bona part dels municipis de Catalunya. A Sant Cugat, la gresca tindrà lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de juny i permetrà gaudir d'activitats com els seguicis d'inici i de Sant Pere, el 'Paga-li, Joan', el concurs d'arrossos i el castell de focs.

Una de les novetats d'enguany és que la fira d'atraccions canvia d'ubicació. Després de 20 anys al parc de Can Vernet (Coll Favà), aquest cop aquesta instal·lació estarà al parc de la Pollancreda. L'Ajuntament informava que aquesta nova ubicació es mantindrà també el 2025 i, transcorregut aquest període de dos anys, es valorarà la possibilitat de plantejar ubicacions itinerants.

El canvi es deu a la voluntat de l'equip de govern de descongestionar la concentració d'activitats a la zona del parc de Can Vernet i minimitzar les molèsties de soroll al veïnat. En total hi haurà una trentena de parades, que se situaran a la part final del parc i a l'avinguda de les Corts Catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.