El 35% de les validacions de FGC de 2023 a Sant Cugat es van fer amb la T-Mobilitat

Les set estacions de la ciutat van registrar 3,5 milions de viatges amb la targeta personalitzada


Temes relacionats

Les estacions de FGC de Sant Cugat ja superen la demanda prèvia a la pandèmia (15/gen/24)


  • Comparteix:

La T-Mobilitat a una estació dels FGC / Foto: ACN

La T-Mobilitat a una estació dels FGC / Foto: ACN

Dels 10,07 milions de validacions que es van registrar a les set estacions de Sant Cugat durant el 2023, 3,5 milions es van realitzar mitjançant la T-Mobilitat. Això es es tradueix en què el 35,17% dels viatges es van validar amb la targeta personalitzada. El tipus de títol més sol·licitat amb aquesta targeta és la T-Jove. Les dades arriben dos anys després de la posada en funcionament de la T-Mobilitat.


Per estacions, Sant Joan és on hi ha hagut més validacions amb la T-Mobilitat. Concretament, de les 902.299 validacions, 383.635 s'han fet amb la T-Mobilitat, el que representa un 42,5%. La segueix Hospital General, amb un 40,6% de viatges amb la T-Mobilitat; Volpelleres, amb un 37,4%; Mira-sol, amb un 36,3%; Valldoreix, amb un 33,5%; Sant Cugat Centre, amb un 32,8%; i, finalment, la Floresta, amb un 29,1%. A les Planes, una estació que, tot i trobar-se al terme municipal de Barcelona, dona servei a la població santcugatenca, el percentatge de validacions amb T-Mobilitat és una mica inferior a la mitjana santcugatenca i se situa al 28,84%.



Pel que fa al percentatge de validacions segons el tipus de títol amb la T-Mobilitat durant el 2023 a les set estacions de Sant Cugat, la més utilitzada ha estat la T-Jove, amb el 53,5% del total. La segueixen la T-Usual (30,5%), la T-16 (11%), la T-Casual (4,5%) i la T-Familiar (0,5%).








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.