Quant haurien de baixar els lloguers a Sant Cugat per complir l'índex de referència?

Cugat Mèdia compara els preus actuals de pisos de diferents zones de la ciutat amb l'índex de referència


  • Comparteix:

Sant Cugat és la ciutat catalana major de 10.000 habitants amb el lloguer més car de tota Catalunya amb un preu mitjà el 2023 de 1.341,57 euros al mes. Com a preu mitjà, vol dir que hi ha molts habitatges, i no només cases, que voregen o superen els 2.000 euros mensuals. Amb els nou índex de referència del ministeri d'Habitatge que ha entrat en vigor només a 140 municipis catalans, entre els quals Sant Cugat, molts dels preus actuals de lloguer haurien de rebaixar el preu al voltant dels 400 euros, tot i que no tots, i només si es compleixen uns requisits. A Cugat Mèdia hem fet l'exercici d'agafar pisos que estan ara al mercat de lloguer (al portal Idealista) a un preu, i veure a quin preu haurien d'estar segons aquest nou índex de referència, que dona una forquilla bastant àmplia.




Si vols fer l'exercici de comparar el que pagues ara de lloguer pel teu pis a Sant Cugat amb el que diu l'índex de referència, entra en aquest enllaç:



Evolució preus


TOT EL QUE HAS DE SABER DEL NOU ÍNDEX DE PREUS DE LLOGUER



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.