Almenys una desena d'incidències a Sant Cugat per la pluja i el vent

La jornada esportiva a Can Llobet ha quedat suspesa perquè l'aigua s'ha colat a la pista pel forat d'una vidriera que va caure fa més d'un any


  • Comparteix:

Un pal elèctric caigut al carrer Bonavista de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

Un pal elèctric caigut al carrer Bonavista de la Floresta / Foto: Cugat Mèdia

L'episodi de vent i pluja que ha passat per Sant Cugat aquest dissabte ha deixat, almenys de moment, una desena d'incidències, segons ha informat el cos de Bombers a Cugat Mèdia. La majoria d'elles són arbres caiguts, tant al nucli urbà com a espais com el parc Central. També han cedit uns pals elèctrics al carrer de Bonavista, han caigut unes teules d'un edifici a Can Vernet i, d'una obra del carrer de Borrell, han caigut eines i totxana. A la plaça d'Ausiàs March de Mira-sol, l'aigua de la pluja ha inundat un local.

Una de les incidències més destacades s'ha produït al pavelló esportiu de la Floresta: la caiguda d'un vidre fa més d'un any ha fet que l'aigua es colés a la pista i ha obligat l'Olimpyc Floresta a suspendre els partits de la jornada. El àrbitres han decidit també cancelar el matx que havia d'enfrontar aquest dissabte a la tarda el club florestà contra el Gràcia Futbol Sala Club, corresponent a la 20a jornada del grup 1 de Tercera Nacional. Des del club, a través de les xarxes social, han lamentat la situació en què es troba l'equipament municipal: "Seguim convivint amb una instal·lació antiga i semi abandonada".

Segons l'estació meteorològica del CAR, s'han registrat ratxes de vent de fins a 40 quilòmetres per hora. De moment, la precipitació acumulada és de 29 mil·límetres. (Seguirà ampliació)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.