L'Ajuntament facilita connectivitat a Protecció Civil i a les parades de Sant Medir amb la tecnologia StarLink

La connexió amb l’anella de satèl·lits estarà operativa durant el dia de l'Aplec


  • Comparteix:

Protecció Civil ho tindrà més fàcil per fer la seva feina / Foto: Ajuntament

Protecció Civil ho tindrà més fàcil per fer la seva feina / Foto: Ajuntament

L'Aplec de Sant Medir d'aquest 2024 tindrà més fàcil per als propietaris i clients de les parades comercials cobrar i pagar amb targeta de crèdit. Així mateix, en cas d'emergència, Protecció Civil podrà fer servir la telefonia mòbil. Per fer-ho possible, l'Ajuntament ha llogat, durant tot el dia de l'Aplec, el servei d'accés a la xarxa de telefonia mòbil a través de la tecnologia de satèl·lits StarLink. El servei estarà disponible només per als paradistes i els agents de Protecció Civil.

Es tracta d'un servei autònom amb una antena que es connecta a l'anella de satèl·lits que la companyia està desplegant a l'espai i que està sent una revolució per poder donar accés a Internet a zones remotes o sense cobertura.

El tinent d'alcaldia de Ciutat Digital, Jordi Puigneró, ha dit que "avui la connectivitat és imprescindible per garantir qualsevol mena d'activitat". I ha afegit que "amb aquesta iniciativa que hem impulsat donem resposta a una necessitat que existeix cada any per Sant Medir".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.