L'empresa santcugatenca The Playcook obrirà un altre taller de cuina a Barcelona

Gerard Pintó, director executiu i xef, avança a Cugat Mèdia que la data prevista per a l'obertura serà al maig


  • Comparteix:

Gerard Pintó, director executiu i xef de The Playcook Foto: Cedida

Gerard Pintó, director executiu i xef de The Playcook Foto: Cedida

The Playcook obrirà al maig un nou taller de cuina a Barcelona, entre passeig de Gràcia i Diagonal. Des de 2018 l'empresa santcugatenca ofereix activitats per a adults i infants, empreses i particulars amb molta acceptació, com demostra l'obertura d'aquest segon espai. Gerard Pintó, director executiu i xef, assegura que els agrada definir-se com una 'empresa transversal i diferent de la competència'.

ESCOLTA-HO

Actualment, The Playcook ofereix un ampli ventall d'activitats als seus clients, tant des del seu espai del número 12 del carrer Xerric com fora d'ell. Des de tallers temàtics, dinamitzats com 'Masterchef', 'showcooking' i 'team building' per a empreses, a extraescolars de cuina i festes infantils. "Tot el que fem és important", sentencia Pintó.

Amb una plantilla de 15 persones, entre treballadors i col·laboradors, atenen clients no només són de Sant Cugat, sinó també del Vallès i Barcelona; empreses i algunes d'elles internacionals. Tot i la competència, Gerard Pintó apunta que no es consideren "ni millor, ni pitjor, sinó diferents. Ho cuidem tot. Intentem ser diferencials i el que el públic ha demanat és el que són avui dia".

A finals de 2018, Gerard Pintó i el seu soci Oriol Cabanas obren a Sant Cugat The Play Cook - Cabanas Nutrition, una clínica de nutrició vinculada a l'empresa. La pandèmia els va obligar a reinventar-se en un primer any que va ser molt trepidant. "Vam crear l'acadèmia en línia amb cinc cursos. També vam tenir una línia de lliurament a domicili local fent menjar saludable durant la pandèmia. Així vam subsistir", recorda el xef.


Gerard Pintó

Estem a punt d'obrir un altre espai a Barcelona. La idea és obrir al maig. La ubicació exacta la donarem per xarxes socials que serà més divertit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.