La valldoreixenca Carmina Puig guanya el Premi Estatal del Treball Social

S'ha endut el guardó en la categoria 'Tasca professional'


  • Comparteix:

Carmina Puig amb el Premi Estatal del Treball Social / Foto: EMD Valldoreix

Carmina Puig amb el Premi Estatal del Treball Social / Foto: EMD Valldoreix

La valldoreixenca Carmina Puig Cruells ha guanyat el 12è Premi Estatal del Treball Social, en la categoria 'Tasca professional'. El guardó, atorgat pel Consell General de Treball Social, ha posat en valor els 40 anys de trajectòria professional de Puig, arrelada al treball social en el camp de l'atenció directiva, la docència universitària i la supervisió d'equips.

La carrera professional de la guardonada se centra en el treball social, la psicologia. És doctora en Antropologia i ha treballat com a professora de Treball Social a l'ICESB-Universitat Ramon Llull i la Universitat Rovira i Virgili. Actualment dirigeix el Doctorat Interuniversitari en Treball Social del centre universitari tarragoní.

Fora de les aules, ha treballat amb equips de professionals a més de 50 institucions i administracions, des de locals fins a internacionals. També ha escrit llibres, com 'La supervisión en la acción social. Una oportunidad para el bienestar de los professionales'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.