El complex aquàtic de Mira-sol entrarà en funcionament el 2025

Els treballs de construcció de la primera fase, la de les piscines, estaran enllestits abans d'acabar l'any


  • Comparteix:

El complex aquàtic de Mira-sol estarà en funcionament l'any vinent. L'Ajuntament té previst enllestir les obres de construcció abans d'acabar l'any i completar en paral·lel l'adjudicació de la gestió del nou equipament. Es tracta de la primera fase d'aquest projecte, on s'integren les piscines municipals per al barri, reivindicades pel veïnat des de fa dècades. Amb aquest complex, Sant Cugat disposarà d'11 espais esportius municipals, a més dels privats llogats per l'Ajuntament i els de les escoles públiques que també s'obren per a l'ús dels clubs i de centres educatius.

Es tracta d'un edifici de 3.900 metres quadrats construïts en tres plantes, dues d'elles soterrades. Per tant, com ha explicat el regidor d'Urbanisme, Àngel Pedrós, durant una visita d'obres juntament amb l'alcalde, Josep Maria Vallès, i la regidora d'Esports, Núria Escamilla; des del carrer es veurà només una planta, la de la sala de fitness i el bar. A més, l'espai de les piscines també dona a l'exterior, fet que permetrà nedar veient una zona verda.

Visita a les obres

Visita a les obres / Foto: Cugat Mèdia


Aquesta és la primera fase del projecte. Després, la intenció és ampliar el complex amb la resituació de la pista que dona servei a l'institut - escola Catalunya i dels vestuaris, i en una tercera fase, habilitar un camp de futbol 7. La primera fase compta amb un pressupost de més de 6 milions d'euros, cofinançats per l'Ajuntament, la Generalitat i la Diputació de Barcelona. Les altres dues fases no tenen encara calendari.

Senyalització de les obres

Senyalització de les obres / Foto: Cugat Mèdia


De moment, però, entraran en funcionament la part de les piscines, de la qual s'externalitzarà la seva gestió, com ha avançat la regidora d'Esports, Núria Escamilla. La previsió és tenir l'adjudicació feta també durant aquest any per a què l'equipament pugui entrar en funcionament l'any vinent.


Àngel Pedrós

Hi haurà una segona fase per resituar la pista de l'escola per compartir-la i la tercera fer un camp de futbol 7.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.