L'AFA, sobre les alternatives del govern per construir La Mirada: 'No tenen sentit'

L'entitat reclama més explicacions tècniques per part del govern


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una manifestació per la construcció de La Mirada / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una manifestació per la construcció de La Mirada / Foto: Cugat Mèdia

L'AFA de l'escola La Mirada creu que les alternatives que l'Ajuntament proposa per a la construcció de l'escola La Mirada 'no són viables'. Per al president de l'entitat, Marc Gilabert, aquestes propostes 'no tenen sentit, ni cap ni peus' i defensa esperar que els processos judicials que aturen les obres al parc del Bosc de Volpelleres caiguin. 'Ja no ve d'uns mesos', ha dit en declaracions a Cugat Mèdia.

Així, des de l'associació de famílies rebutgen els emplaçaments alternatius que proposa l'executiu local: a l'avinguda de la Clota, a tocar de l'escola l'Olivera, i a la Guinardera. Pel que fa al primer, que és on actualment es troben els mòduls de La Mirada, Gilabert ha advertit que es perpetuaran els problemes de trànsit actuals. Quant a la Guinardera, també el posa en dubte per la proximitat amb l'autopista C-16 i la repercussió en la salut dels infants i la comunitat educativa.

També qüestionen l'encaix del projecte educatiu que s'havia treballat en cap d'aquests dos eventuals nous emplaçaments. "Defensem un projecte educatiu en un edifici, que es va treballar i que CiU va abanderar perquè hi creia, i en qualsevol d'aquestes alternatives no funcionarà", ha apuntat el president de l'AFA.

Tot plegat arriba després d'un canvi de rumb a l'Ajuntament, amb què s'ha trencat el consens del ple per defensar l'emplaçament del parc del Bosc de Volpelleres i que ha evidenciat les diferències en aquest aspecte entre els socis de govern, Junts i ERC. Una situació que l'AFA viu amb "tristesa i frustració". "Tornem a aspectes que són més partidistes que no pas de municipi", ha lamentat Gilabert.

El representant de l'AFA també ha lamentat que en la interlocució amb l'Ajuntament, amb el tinent d'alcaldia Jordi Puigneró, no s'hi aporten explicacions tècniques. "Ens el posen a les reunions per veure si ens convenç, però no té cap coneixement tècnic", ha dit Gilabert, que considera que el perfil polític de Puigneró els "sobra totalment perquè no ens aporta res".


Marc Gilabert

Defensem un projecte educatiu en un edifici, que es va treballar i que CiU va abanderar perquè hi creia. En qualsevol d'aquestes alternatives, no funionarà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.