Detingut un lladre a Valldoreix quan intentava robar en una casa

Els fets van passar el 21 de desembre al voltant del passeig de la Guineu en un operatiu dels Mossos d'Esquadra


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un control de Mossos d'Esquadra / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'un control de Mossos d'Esquadra / Foto: Cugat Mèdia

Tres agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Cugat van detenir, el passat 21 de desembre al vespre, un home que, juntament amb altres tres persones, intentaven cometre un robatori en una casa de Valldoreix, segons informa el cos en un comunicat de premsa. Els policies, que estaven fent un dispositiu de vigilància amb l'objectiu d'evitar robatoris a la zona de Valldoreix, van observar als voltants del passeig de la Guineu, un vehicle amb quatre persones al seu interior que circulava amb els llums posteriors apagats.

Posteriorment, van tornar a trobar el mateix vehicle estacionat, amb només un dels ocupants que, segons expliquen des del cos, tenia una actitud de vigilància. En adonar-se de la presència policial, aquesta persona va reiniciar ràpidament la marxa del vehicle amb els llums apagats. Tot seguit, els agents van observar com tres persones encaputxades saltaven la tanca perimetral d'una casa, des del seu interior. Aquestes tres persones van fugir corrents per una zona boscosa propera. El conductor del vehicle va ser interceptat i detingut poca estona després.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.