Resum 2023: l'any del relleu Ingla-Vallès i del pacte Junts-ERC

A Valldoreix també hi ha hagut canvi de president de l'EMD (Juanjo Cortés per Josep Puig) i Susanna Herrada 'ha marxat' a l'Ajuntament


  • Comparteix:

El 2023 ha sigut un any molt intens políticament, com ho acostumen a ser tots els anys amb eleccions municipals. La principal notícia ha estat el canvi a l'alcaldia: Josep Maria Vallès ha agafat la vara d'alcalde que tenia la republicana Mireia Ingla, que va dimitir dos dies després de les eleccions. També va plegar Pere Soler, líder dels socialistes, pels mals resultats el 28-M. Després del pas al costat de dues de les tres cares visibles del tripartit, Junts i ERC van tancar el pacte de govern, i poc després van prendre la primera mesura, molt criticada: l'augment dels sous dels regidors i assessors. A finals d'any van aparèixer les primeres esquerdes en el pacte: per les declaracions de Puigneró a Cugat Mèdia i per la ubicació de l'escola La Mirada. A Valldoreix també va haver canvi de president i Juanjo Cortés va rellevar Josep Puig. El nou càrrec de Susanna Herrada a l'Ajuntament, comissionada per les relacions institucional amb Valldoreix, va ser molt criticat.




RECUPERA EL RESUM DEL 2023 SENCER



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.