Sant Cugat vibra un any més amb el Quinto de Cal Temerari

El Pav 2 de la rambla del Celler acull enguany aquesta tradició nadalenca fins al 29 de desembre


  • Comparteix:

El segon dia del Quinto de Sant Cugat ha deixat petit el Pav 2 de la Rambla de Celler / Foto: Cugat Mèdia

El segon dia del Quinto de Sant Cugat ha deixat petit el Pav 2 de la Rambla de Celler / Foto: Cugat Mèdia

El Quinto fa vibrar un any més el Nadal a Sant Cugat. Des d'aquest dilluns, 25 de desembre, i fins aquest divendres, dia 29, el Pav 2 de la ZEM de la rambla del Celler acull aquesta tradició nadalenca organitzada per Cal Temerari. La proposta, una de les més esperades pels santcugatencs, no ha fallat en els dos primers dies fent que l'espai quedi petit. De fet, prova d'això és que durant la primera hora i mitja d'aquest dimarts 26 de desembre s'han repartit més de 1.500 tiquets i a les 20.30 h ja hi havia una hora de cua. Precisament per amenitzar l'espera, els organitzadors han creat un sistema d'accés innovador. A l'entrada del recinte, els assistents agafen un número en funció de l'arribada i poden consultar el seu torn en un web que es va actualitzant. D'aquesta manera, no cal esperar-se al carrer fent la cua i es pot tornar a l'hora indicada i anar a gaudir d'altres propostes nadalenques mentre arriba el torn. Tot i això, per aquells que vulguin esperar a l'exterior del recinte, Cal Temerari ha habilitat una barra amb beguda.

El lema de l'edició d'enguany és 'Ahir, avui i demà: quinto en català", una proposta que es tradueix en el Correllengua, una trobada amb entitats de cultura popular per reivindicar la llengua catalana i que comptarà amb la participació dels Diables de Sant Cugat, el Grup Mediterrània, els Bastoners de Sant Cugat, els Caparrots i l'Esbart. Tot plegat serà aquest dimecres, 27 de desembre, que finalitzarà amb un sopar popular.



Dijous i divendres, el Quinto continuarà a Sant Cugat i el darrer dia s'ha organitzat, a més, a partir de les 00.30 h la Festa de Nadal fins a les quatre de la matinada, per posar punt final a la iniciativa.

Diversos comerços locals col·laboren amb la iniciativa nadalenca organitzada per Cal Temerari

Diversos comerços locals col·laboren amb la iniciativa nadalenca organitzada per Cal Temerari / Foto: Cugat Mèdia



CONSULTA ELS HORARI DE DIMECRES 27 DE DESEMBRE

CONSULTA ELS HORARI DE DIJOUS 28 DE DESEMBRE

CONSULTA ELS HORARIS DE DIVENDRES 29 DE DESEMBRE



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.