Albert Santiago, Gall d'Honor de Pedra i Sang

Amics de Pedra i Sang ha reconegut l'exdirector del cor del muntatge teatral i també a les 243 persones que n'han format part des del 2000


  • Comparteix:

Albert Santiago amb el guardó / Foto: Lali Puig (Ajuntament)

Albert Santiago amb el guardó / Foto: Lali Puig (Ajuntament)

L'exdirector del cor de 'Pedra i Sang' Albert Santiago ha estat guardonat amb el Gall d'Honor que Amics de Pedra i Sang entrega per reconèixer persones que tinguin relació amb el muntatge teatral. L'entitat ha posat en valor la tasca de Santiago al capdavant del cor durant 13 anys en la preestrena celebrada aquest divendres a la sala capitular del Claustre del Monestir. Enguany, el Gall d'Honor ha estat doble, ja que també s'ha fet un reconeixement a les 243 persones que en algun moment han format part del cor de Pedra i Sang durant les 21 edicions que s'han representat. Com és habitual, la tradicional obra de teatre nadalenca s'ha estrenat en exclusiva per a familiars, representants polítics i premsa.

Santiago ha agraït el premi i ha posat en valor haver contribuït a construir una tradició santcugatenca. "Pedra i Sang continua donant aquests moments màgics a qui és la primera vegada que participa", ha dit l'exdirector del cor, que ha remarcat entre somriures que sembla que "no hagi marxat" per la "gran funció" que han ofert els actors i actrius.

En la primera edició marcada pel relleu generacional, que ha comportat canvis en la direcció artística, teatral i musical, l'Ajuntament ha volgut reconèixer Dolors Vilarasau per ser l'alma mater de Pedra i Sang. Enguany, Vilarasau ja ha entregat el volant de la nau a la seva filla, Martina Vilarasau, que ha assumit la direcció de l'obra en aquesta 21a edició. L'alcalde, Josep Maria Vallès, ha entregat una placa commemorativa a Dolors Vilarasau per haver convertit Pedra i Sang en "patrimoni immaterial de Sant Cugat".

Enguany, els dies 25 i 26 de desembre es farà un passi cada dia a les 20 h. El 27 i 28 de desembre se'n farà una doble funció, la primera a les 19 h i l'altre a les 21.30 h.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.