La loteria de Nadal esquiva Sant Cugat i reparteix premis arreu del territori català

El primer premi ha recaigut en el número 88008


  • Comparteix:

Granollers ha repartit més de 30 milions d'euros / Foto: ACN

Granollers ha repartit més de 30 milions d'euros / Foto: ACN

La loteria de Nadal torna a esquivar Sant Cugat i ja fa nou anys del darrer cop que va tocar al municipi. Això sí, la grossa de Nadal ha repartit a Catalunya un total de 33,2 milions d'euros entre un dels quarts premis que s'ha repartit a Granollers i els 8 milions d'euros de la grossa que ha caigut a Badalona. D'altra banda, destaquen els 3,1 milions d'euros de Salt de la venda de 52 sèries d'un cinquè premi. A Pineda de Mar s'han repartit 2,1 milions d'un altre cinquè premi, que s'han venut a través de dècims en un restaurant.

La grossa de Nadal s'ha fet esperar, i és que els nens de l'escola de Sant Ildefons no han cantat el primer premi fins a les 13.16 h. El 88008 ha venut dues sèries a Badalona i una més a Sant Vicenç dels Horts i a Tortosa. A més, s'han repartit dos dècims a Barcelona i a Girona, i un més a sis municipis catalans: Cornellà de Llobregat, Manresa, l'Hospitalet de Llobregat, Horta de Sant Joan, Reus i Figueres.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.