Els Ferrocarrils funcionaran tota la nit de Cap d'Any

El dia 24 de desembre el servei dels FGC acabarà a les 23 h, i el dia de Nadal fins a les 2 h de la matinada


  • Comparteix:

L'estació de Sant Cugat Centre dels FGC / Foto: ACN

L'estació de Sant Cugat Centre dels FGC / Foto: ACN

El transport públic de Barcelona adapta els horaris durant les festes de Nadal. Segons ha detallat l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), la nit del 24 de desembre el servei finalitzarà a les 23 h al metro, Ferrocarrils i Rodalies; mentre que el Tram i el bus faran les últimes sortides des de la terminal a les 22 h. El dia de Nadal el servei funcionarà de 5 h del matí -en el cas de Rodalies, a les 7 h- a 2 h de la matinada. Per Sant Esteve, el transport públic serà fins a les 00 h de la nit. Per Cap d'Any, el metro, Ferrocarrils i el Tram funcionaran ininterrompudament durant tota la nit; i la nit de Reis tindrà els horaris habituals d'una vigília de festiu.

Pel que fa als busos nocturns, l'ATM ha concretat que oferirà el servei habitual, i en alguns punts s'incrementaran el nombre de vehicles per atendre les franges horàries on hi pugui haver més demanda o "necessitats específiques" de mobilitat.

Tots els operadors de transport preveuen un reforç de personal en trens i estacions. També es reforçarà la neteja, el manteniment i la seguretat en les estacions més freqüentades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.