Ametller Origen obre portes amb la meitat de l'espai del Mercat Vell i 12 contractacions

L'empresa estrena el quart establiment al municipi, amb ells ulls posats en un cinquè a Valldoreix i canvis en altres locals


Temes relacionats

Ametller Origen comptarà amb cinc botigues a Sant Cugat el 2024 ( 6/oct/23)


  • Comparteix:

Exterior del nou Ametller Origent, ubicat al Mercat Vell, a la plaça de Sant Pere / Foto: Cugat Mèdia

Exterior del nou Ametller Origent, ubicat al Mercat Vell, a la plaça de Sant Pere / Foto: Cugat Mèdia

L'Ametller Origen del Mercat Vell ja ha obert les portes aquest dijous i ho ha fet amb una botiga que ocupa la meitat de l'espai comercial ubicat a la plaça de Sant Pere. El nou establiment ha suposat la contractació de 12 empleats nous que completen una plantilla de 22 treballadors. És la quarta botiga a Sant Cugat del grup, que obrirà una cinquena a Valldoreix el 2024, ampliarà l'establiment del carrer de Cerdanya i traslladarà el del carrer de Francesc Moragas a un espai més ampli a la mateixa via. La reforma ha anat a càrrec d'Ametller Origen i Gourmets Sant Cugat, l'empresa gestora del Mercat Vell.

Sant Cugat és un punt important per a l'empresa i és per això que tenen en marxa aquests nous plans, tant d'expansió com de renovació. "És una ciutat que encaixa perfectament amb els valors que intentem transmetre de producte de proximitat i de qualitat. Espero que siguem capaços d'estar també a l'alçada", ha dit Josep Ametller, conseller delegat i cofundador d'Ametller Origen durant la visita a la nova botiga, on ha recordat que el primer Ametller Origen de Sant Cugat el van obrir fa 10 anys. "Això vol dir que hem fet un 'match' molt maco amb la ciutat i tenim ganes de seguir caminant plegats", ha afegit.

Interior del nou establiment d'Ametller Origent del Mercat Vell, ubicat a la plaça de Sant Pere

Interior del nou establiment d'Ametller Origent del Mercat Vell, ubicat a la plaça de Sant Pere / Foto: Cugat Mèdia



Una arribada controvertida

L'aterratge de la cadena de supermercats al Mercat Vell va provocar que Peixagogo, l'empresa que gestiona les parades de La Peixateria i del restaurant JAPO, presentés una demanda contra l'Ajuntament i la concessionària. Des de l'anunci de l'entrada d'Ametller Origen al mercat, la proposta ha generat divergència d'opinions entre els veïns i els comerciants, que veuen l'obertura com una solució "dolorosa, però necessària". Preguntat sobre aquesta qüestió al seu conseller delegat, Josep Ametller ha assegurat viure al marge de les "polèmiques". "Jo ja fa uns anys que estic gaudint tant de la meva feina, d'anar a buscar els carbassons, de fer les cremes... les polèmiques, ja no m'arriben. Tinc la sort que des de fa tres anys tinc l'empresa súper professionalitzada i em dedico al que m'agrada. Les polèmiques ara ni m'arriben, per tant, no et puc ni contestar perquè no tinc ni idea", ha dit l'empresari.

Una situació a la qual tampoc no ha respost la regidora de Promoció de la Ciutat, Esther Madrona, a preguntes dels periodistes. "No em facis dir en quin moment està (la demanda) perquè desconec el detall, però crec que avui hem de centrar l'atenció en aquesta obertura" i ha valorat les "cares de satisfacció de les persones que entren i surten a la botiga en aquestes dues primeres hores". "Necessitem revitalitzar totes les zones comercials de la ciutat i si tenim un petit tresor patrimonial com és aquest mercat vell i també tenim una bona relació amb Ametller crec que és una molt bona oportunitat per a tota la ciutat", ha afegit acompanyada del tinent d'alcaldia de Dinamització de la Ciutat, Bernat Picornell.




Josep Ametller

És una ciutat que encaixa perfectament amb els valors que intentem transmetre de producte de proximitat, valor pel producte d'origen, pel producte de qualitat i pel servei de qualitat. Espero que siguem capaços d'estar també a l'alçada. La primera botiga de Sant Cugat la vam obrir fa 10 anys i ara ja en tenim quatre. Això vol dir que hem fet un 'match' molt maco amb la ciutat i tenim ganes de seguir caminant plegats.

Esther Madrona

Necessitem revitalitzar totes les zones comercials de la ciutat i si tenim un petit tresor patrimonial com és aquest mercat vell i també tenim una bona relació amb Ametller doncs crec que és una molt bona oportunitat no només per al barri sinó que evidentment per a tota la ciutat. No em facis dir en quin moment està (la demanda) perquè desconec el detall però crec que ens hem de centrar l'atenció avui en aquesta nova obertura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.