Sant Cugat necessita més voluntaris i coordinadors pel Gran Recapte d'aliments

La cita, organitzada pel Banc dels Aliments, se celebra la setmana que ve i encara falta trobar 10 coordinadors, la meitat del total


  • Comparteix:

Enguany, 20 supermercats participen al Gran Recapte / Foto: Cugat Mèdia

Enguany, 20 supermercats participen al Gran Recapte / Foto: Cugat Mèdia

El Banc dels Aliments anima els santcugatencs a apuntar-se com a voluntaris i coordinadors per al Gran Recapte d'aliments d'enguany, que se celebra el 24 i 25 de novembre. En total es necessiten 20 coordinadors, un per a cada establiment que recollirà aliments. De moment, però, només n'hi ha 10 d'inscrits, segons ha explicat el coordinador del Gran Recapte a Sant Cugat, Jaume Ibars. En aquest sentit, la manca de coordinadors en un supermercat pot provocar que no es pugui fer la recollida dels aliments.


CLICA AQUÍ PER INSCRIURE'T COM A COORDINADOR O VOLUNTARI DEL GRAN RECAPTE 2023.

El coordinador s'encarrega de contactar i gestionar l'equip de voluntaris en el supermercat que hagi triat. Durant els dos dies ha d'estar disponible per als voluntaris, però no és imprescindible que estigui sempre al supermercat. Hi ha de ser quan aquest obri i tanqui portes, així com en els canvis de torn dels voluntaris.

Pel que fa als voluntaris, Ibars ha explicat que encara necessiten que s'apuntin 65 persones. Els voluntaris es poden apuntar a un o a més d'un torn de quatre hores i les seves funcions seran atendre els donants d'aliments, animar la clientela, informar sobre la funció del Banc dels Aliments i conscienciar sobre la situació de precarietat alimentària al país.




Jaume Ibars

Com cada any, el tema dels voluntaris va bastant malament. Tenim 20 supermercats, ens falten molts coordinadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.