Els empleats d'HP recapten 90.000 euros per finançar projectes benèfics

L'HP Charity Journey ha mobilitzat durant tota una setmana els empleats de la companyia


  • Comparteix:

Els empleats que han participat en l'HP Charity Journey / Foto: HP

Els empleats que han participat en l'HP Charity Journey / Foto: HP

L'HP Charity Journey ha mobilitzat un any més els empleats de la companyia en una edició, la 18a, que ha recapat 90.000 euros. Un import que l'empresa també ha doblat, amb una aportació final, que es destinarà a projectes benèfics. La iniciativa s'ha celebrat durant una setmana i ha culminat amb una jornada oberta a familiars i amics a la planta de Sant Cugat.

Aquestes són les entitats i projectes beneficiaris de l'HP Charity Journey:

  • Fons Dalia de Calala Fondo de Mujeres: projecte d'acompanyament i prevenció de la violència masclista, així com de promoció de menjadors socials per a persones sense recursos o formació en tecnologia per a reduir la bretxa digital, entre altres.

  • Inclusió Digital de persones amb discapacitat intel·lectual, de Fundació Privada Atendis: projecte destinat a la inclusió digital efectiva de 137 persones que acudeixen als tres centres de discapacitat severa de l'entitat, a través de dispositius electrònics adaptats i instal·lació de wifi orientats a millorar la seva qualitat de vida.

  • Nens amb bona visió, adults amb futur de Fundació Ramon Martí i Bonet: projecte centrat a millorar el benestar visual dels nens en situació vulnerable, al mateix temps que es fomenten les seves perspectives de futur.

  • Formació de formadors a la República Centreafricana d'África Directo: projecte que permet als professors accedir a noves oportunitats d'adquisició de competències pedagògiques, per a fer-los més autònoms i facilitar l'actualització de les seves capacitats docents en el Centre de Formació Pedagògica Jean Paul II de Bangui.

  • Creixement després de l'escola, d'ASAV Rubí: a través d'aquest projecte es pretén donar suport a la inclusió social dels nens amb escassos recursos cobrint les seves necessitats bàsiques després de l'escola, amb xerrades de reforç, alimentació saludable o roba, entre altres aspectes.

  • Caminant cap a la inclusió: liderat per ISTEA, aquest projecte busca ser portaveu de la neurodiversitat de les persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) i explicar les metodologies efectives per millorar l'aprenentatge i la inclusió a les aules de 117 escoles de la comarca del Baix Llobregat.

  • Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral: el projecte d'aquesta fundació busca donar dignitat a les persones amb paràlisi cerebral, valorant les seves capacitats, millorant la seva autonomia personal i millorant la seva qualitat de vida a través de programes de suport adaptats a les seves necessitats i a les de les seves famílies.

  • #Origine Senegal: el projecte de l'ONG Open Arms busca oferir alternatives a la immigració irregular a 120 joves dels suburbs de Dakar d'entre 15 i 35 anys ensenyant-los aptituds digitals, per convertir-los en empleables al seu propi país.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.