Sant Cugat, present a la 93a Fira Internacional de la Tòfona Blanca d'Alba

Una delegació santcugatenca visita el municipi italià, agermanat amb Sant Cugat des de 2006


  • Comparteix:

L'última visita de Sant Cugat a Alba / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'última visita de Sant Cugat a Alba / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Una delegació santcugatenca visitarà aquest cap de setmana la ciutat piemontesa d'Alba, agermanada amb el municipi des de 2006, amb motiu de la 93a Fira Internacional de la Tòfona Blanca. La delegació anirà encapçalada pel tinent d'alcaldia de Relacions Internacionals, Jordi Puigneró, acompanyat per les representats del Comitè d'Agermanament Sant Cugat - Alba Gemma Navarra i Mònica Mateu. Així, els santcugatencs participaran diumenge en la recepció institucional que el Síndaco d'Alba, Carlo Bo, oferirà als representants de totes les ciutats agermanades amb la localitat piemontesa. Posteriorment, presenciaran la tradicional i històrica cursa d'asses d'Alba, coneguda com a 'Palio degli asiní'.

Puigneró i la resta de la delegació santcugatenca aprofitaran l'estada a Alba per fer reunions amb representants del "comune di Alba" i de l'escola de la ciutat, amb la voluntat d'establir col·laboracions a nivell institucional i també a nivell educatiu, amb activitats conjuntes amb l'escola Ciutat d'Alba de Sant Cugat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.