Salut farà una prova pilot amb una vacuna intranasal de la grip en 3.000 infants

La campanya de protecció antigripal, amb 1,7 milions de dosis, inclou per primer cop nens de 6 mesos a 5 anys i fumadors


  • Comparteix:

El departament de Salut ha comprat 3.000 vacunes intranasals per a una prova pilot en el marc de la campanya de la grip, que per primera vegada inclou els infants de 6 mesos a 5 anys. La resta d'infants rebran la dosi punxada i Salut espera arribar a una cobertura de prop del 50%. Una altra de les novetats és que les persones fumadores també es podran vacunar de la grip per les complicacions que els pot comportar. La campanya simultània de la grip i la covid-19 arrancarà dimarts en les residències de gent gran i s'obrirà als majors de 60 anys, embarassades i persones amb problemes de salut crònics i altres factors de risc a partir del 15 d'octubre. És a partir d'aquesta data quan els infants es podran vacunar de la grip.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.