L'Ajuntament estrena aquest dimecres el servei 'L'alcalde t'escolta'

El servei s'activarà l'últim dimecres de cada mes


  • Comparteix:

Vallès trasllada les seves converses de carrer un cop al mes a l'OAC / Foto: Ajuntament

Vallès trasllada les seves converses de carrer un cop al mes a l'OAC / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament activa aquest dimecres un nou canal de comunicació amb la ciutadania: 'L'alcalde t'escolta'. Josep Maria Vallès atendrà personalment les santcugatenques i santcugatencs que ho desitgin l'últim dimecres de cada mes. Ho farà a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), ubicada a l'Ajuntament, en horari de matí i tarda, de 9 a 12h i de 16 a 18 h. El servei està adreçat però a la ciutadania que no té accés directe amb l'alcalde, per tant queda descartada la participació d'entitats que sí ho fan per altres canals, així com assistents habituals de l'audiència pública. Per optar al servei es recomana demanar cita prèvia a www.citaprevia.gestorn.com/santcugat o trucar al 010 o al 900 104 941.

El servei 'L'alcalde t'escolta' és una idea del mateix Vallès, amb l'objectiu de ser 'més accessible a la ciutadania' i 'per obrir una porta a aquells veïns i veïnes que la poden necessitar'. Vallès atendrà consultes, propostes i demandes i les traslladarà al departament corresponent, però no efectuarà tràmits.

Les atencions tindran una durada màxima de 15 minuts i rebran resposta en un termini màxim de 15 dies. Les persones que no demanin cita prèvia seran ateses en cas que hi hagi temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.