Sant Cugat commemora l'Onze de Setembre amb música i dansa

El discurs de l'alcalde serà davant l'ajuntament


  • Comparteix:

La Diada Nacional arrenca amb l'ofrena floral a Rafael Casanova / Foto: Sant Cugat

La Diada Nacional arrenca amb l'ofrena floral a Rafael Casanova / Foto: Sant Cugat

Sant Cugat commemora aquest dilluns la Diada Nacional de Catalunya amb els actes institucionals que l'Ajuntament ha preparat amb la música i la dansa com a protagonistes. Com cada any, la plaça de Rafael Casanova acull l'ofrena institucional de les entitats i partits polítics, entre les 9 i les 11 h. Tot seguit tindrà lloc l'ofrena institucional i, a continuació, a les 11.15 h s'interpretarà el cant conjunt d''Els Segadors'.

Enguany, com a novetat, el discurs de l'alcalde es trasllada a les portes de l'ajuntament. Es tracta del primer parlament de Josep Maria Vallès amb motiu de l'Onze de Setembre i serà a les 12.30 h. Es podrà recuperar a Cugat Mèdia.

Prèviament, a les 12 h, la coral La Lira farà una actuació amb motiu del seu 140è aniversari. Després agafarà el relleu l'Esbart Sant Cugat i el Grup Mediterrània, que interpretaran el Ball de l'Homenatge, creat per Joan Serra. A les 12.45 h, la coral La Lira tornarà a l'escenari per interpretar el cant d''Els Segadors'.

També dins els actes de la capitalitat de la sardana, l'Entitat Sardanista oferirà una ballada, a les 20 h a la plaça d'Octavià amb la Cobla Ciutat de Terrassa. El cartell de la Diada d'enguany és un joc de paraules que reprodueix diferents valors de l'Onze de Setembre.

En cas de pluja, els actes es faran al Celler Modernista.

PROGRAMA D'ACTES

Plaça de Rafael Casanova

  • 9 a 10.55 h. Ofrena floral dels partits polítics i entitats
  • 11 h. Ofrena floral institucional
  • 11.15 h. Cant conjunt dels Segadors

  • Rambla del Celler (davant de l'Ajuntament)

  • 12 h. Actuació de La Lira
  • 12.15 h. Ball de l'homenatge, amb Esbart Sant Cugat i Grup Mediterrània
  • 12.30 h. Parlament institucional de l'alcalde, Josep Maria Vallès
  • 12.45 h. Actuació de La Lira i cant conjunt del Segadors

  • Plaça d'Octavià

  • 20 h. Ballada de sardanes de l'Entitat Sardanista amb la cobla Ciutat de Terrassa

  • Servei especial de FGC

    Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el servei de les línies metropolitanes aquest Onze de Setembre i afegirà més de 500 circulacions al servei habitual d'un dia festiu. La línia Barcelona-Vallès incrementarà en 352 les freqüències, de manera que entre les 10 h i les 15 h es doblaran els trens entre Plaça Catalunya i Sabadell i entre Plaça Catalunya i Terrassa, amb sis trens per hora i sentit. De les 15 h a les 21 h s'ampliarà fins a 10 trens per hora i sentit. Al seu torn, la línia Llobregat-Anoia circularà en l'horari habitual d'un dia feiner. A més, FGC reforçarà el servei entre la capital catalana i Manresa i Igualada amb trens que doblaran la seva capacitat.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.