La reurbanització de la connexió Rubí-Sant Cugat sota l'AP-7 arrenca amb canvis de trànsit

L'Incasòl serà l'encarregada de millorar la connexió entre els municipis i està previst que els treballs durin un any


Temes relacionats

La urbanització de la connexió Rubí-Sant Cugat sota l'AP-7 començarà aquesta setmana (24/jul/23)


  • Comparteix:

La reurbanització de la connexió entre Sant Cugat i Rubí per sota de l'AP-7 ja ha començat i està previst que les obres durin un any. L'obra de millora, a càrrec de l'Institut Català del Sòl (Incasòl), inclou canvis de trànsit a partir d'aquest dimecres. S'actuarà a la banda del carril en direcció Rubí i, per aquest motiu, el trànsit es desviarà a l'altre costat del pont, que passarà a ser de doble sentit de circulació. L'afectació de trànsit s'allargarà uns sis mesos. L'objectiu dels treballs és millorar aquest pas, fent un carril per sentit de circulació, millorant els carrils addicionals d'entrada i sortida de l'autopista i arranjar la zona central amb nous paviments, enllumenat públic, arbrat i mobiliari urbà i segregant l'àmbit dels vianants del carril bici.

Imatge del plànol de les obres que afectaran el trànsit a partir d'aquest dimecres

Imatge del plànol de les obres que afectaran el trànsit a partir d'aquest dimecres / Foto: Cugat Mèdia

Aquesta connexió entre les dues ciutats veïnes comptarà amb un passeig arbrat entre les dues rotondes (la del Leroy Merlin i la del Centre Comercial) amb un carril bici segregat del pas dels vianants. La calçada estarà formada per dos carrils, un dels quals donarà accés directe a la B-30.

També hi haurà semàfors per als vianants per accedir a aquest passeig central, que estarà ben il·luminat, sobretot en la part més fosca per sota l'AP-7. Aquest camí actualment està marcat per blocs de formigó provisionals i el fan servir sobretot els veïns de Rubí que van fins al Centre Comercial Sant Cugat a peu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.