Avancen les obres del complex aquàtic de Mira-sol

Aquest projecte pretén tenir un enllaç amb el camp de futbol, que ha estrenat nova gespa artificial


  • Comparteix:

Les obres del complex aquàtic de Mira-sol avancen segons les previsions. Ja s'ha fet tota l'excavació de l'espai que ha d'ocupar la piscina i ha començat la fomentació de l'edifici. Els operaris segueixen amb els treballs per poder inaugurar l'equipament en el mes de novembre de l'any 2024. Per altra banda, la instal·lació de la nova gespa artificial del camp de futbol de Mira-sol ja està pràcticament finalitzada. Des de l'Ajuntament han explicat que aquest espai poliesportiu vol ser un nexe de cohesió social per als veïns del barri quan estigui finalitzat gràcies a les dues piscines, el camp de futbol i una pista de futbol 7.

Els treballs van arrencar a finals de març amb una durada de 20 mesos i pressupostats en 6,3 milions d'euros. L'equipament respon a una reivindicació històrica del districte i ocupa un terreny de 28.000 quadrats al costat de l'institut-escola Catalunya. El futur espai comptarà amb una superfície construïda de 3.900 metres quadrats en el qual s'aixecarà un edifici baix de tres nivells amb piscina, sala de fitness i altres serveis esportius.

Els treballs van a càrrec de les empreses Isidre Archs, S.L, que s'encarrega de l'edificació i les instal·lacions de les piscines, i Gestión Integral de Instalaciones, S.L., que fa la part de les instal·lacions generals.

Canvi de gespa al camp de futbol del Mira-sol
Dies abans de l'inici de la pretemporada del primer equip masculí del CFU Mira-sol Baco, s'estan fent els darrers preparatius per tenir enllestida la gespa artificial, la qual segueix i ha de passar els estàndards mínims que demana la FIFA. Aprofitant el canvi de gespa, s'han renovat les banquetes, l'enllumenat i el sistema de reg. Aquestes obres han tingut un cost pressupostat de prop de mig milió d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.