Sant Cugat s'aferra a l'artesania i la cultura amb una nova jornada nocturna al Mercantic

Centenars de persones s'han citat a l'espai santcugatenc des de primera hora de la tarda i fins ben entrada la mitjanit


  • Comparteix:

Imatge d'una de les paradetes gastronòmiques del Mercantic de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'una de les paradetes gastronòmiques del Mercantic de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Mercantic s'ha tornat a vestir de gala, un any més, aquest dissabte, en la que ha estat una nova edició nocturna del mercadet. Centenars de persones s'han citat a l'espai santcugatenc des de primera hora de la tarda i fins ben entrada la mitjanit. Tot plegat, amb l'objectiu de gaudir de tallers manuals i d'ofertes gastronòmiques, comercials i musicals gràcies a una proposta ideada, principalment, per fomentar el consum local de la ciutadania. La iniciativa ha comptat amb la participació d'una trentena de comerços associats que han omplert de gom a gom les diverses àrees del mercat i que s'han mostrat molt satisfets amb la resposta i el suport per part dels visitants.

Les activitats programades fins al tard han omplert el mercadet de tallers per a xics i no tan xics, paradetes d'artesans, música i, sobretot, de moltes tendetes de paradistes habituals que han aprofitat l'alternativa per mostrar les seves creacions al públic menys habitual. Enguany, un cop més, les actuacions musicals per a tots els gustos i els tastos de vins han estat els plats forts de la jornada.

Tot i les altes temperatures, el Mercantic s'ha omplert de visitants que, a més de les habituals ofertes artesanals com les petites joies o la roba, també han pogut gaudir d'alternatives per part de paradistes convidats. "Em sembla una iniciativa molt positiva, especialment per combatre les altres temperatures i atraure nous públics", ha apuntat l'artesana i paradista Dora Donciu. Donciu, propietària de la Joieria Trifonn, s'ha desplaçat a la cita des de Santpedor (Manresa) i s'ha mostrat molt satisfeta amb la resposta de la clientela, que s'ha bolcat amb la iniciativa des de primera hora de la tarda.

La iniciativa propulsada per la comissió directiva i per la gran majoria de comerciants del Mercantic també ha estat marcada pels tastos de vins ubicats al pati exterior i a la nau Wen, que han servit per acabar d'amenitzar la vetllada i fer temps fins a l'hora dels concerts musicals a càrrec de diversos artistes que han barrejat estils que van des de la rítmica cubana, passant pel jazz i el hip-hop fins al funk o l'electrònica.



Dora Donciu

Em sembla una iniciativa molt bona. Per ara ha vingut molta gent i, fins i tot, encara no he pogut exposar totes les meves joies. Espero no quedar-me sense res.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.