Les pastisseries de Sant Cugat encaren la venda de coques de Sant Joan amb optimisme
Les coques de crema, fruita i llardons són les preferides dels santcugatencs
Les pastisseries fan una crida a comprar coques artesanes
SocietatPublicat el 22/jun/23 per Redacció
Les pastisseries de Sant Cugat encaren la venda de coques de Sant Joan amb optimisme. Els establiments consultats per Cugat Mèdia confien a mantenir i fins i tot superar les vendes de l'any passat. De fet, el fet que la festa caigui a l'inici d'un cap de setmana amb bon temps fa pronosticar unes bones vendes. Les coques clàssiques continuen sent les preferides dels santcugatencs: la de crema, el brioix de fruita i la de llardons. Algunes pastisseries, com el Petritxol Sant Cugat, fins i tot aposten per incorporar ingredients i gustos nous com la crema de Baileys, la crema de formatge o de lotus i el Kinder Bueno. L'increment de l'IPC i d'alguns ingredients principals han fet que el preu de les coques s'hagi incrementat lleugerament.