La 10a edició de la Nit en Blanc engalana Sant Cugat en la festa del comerç local

La cita ha comptat amb la participació d'una seixantena de comerços associats en una jornada que s'ha allargat fins a la mitjanit


  • Comparteix:

Els carrers del centre de Sant Cugat s'han tenyit de blanc, un any més, aquest dissabte, en la desena edició de la Nit en Blanc. Centenars de persones han pogut gaudir d'ofertes comercials, musicals i gastronòmiques gràcies a una proposta ideada per fomentar el consum local de la ciutadania. La iniciativa organitzada per Sant Cugat Comerç i que ha comptat amb la participació d'una seixantena de comerços associats, ha arrancat a primera hora de la tarda i s'ha estès fins ben entrada la mitjanit.

Les activitats han omplert els carrers més cèntrics de la ciutat de paradetes, música, penja-robes i, sobretot, de molts aparadors decorats amb el protagonisme del color blanc. Enguany, un cop més, les actuacions musicals, repartides pels diversos escenaris i per a tots els gustos, han fet vibrar d'allò més als assistents.

Tot plegat en una jornada que els comerciants i botiguers locals agraeixen perquè, entre altres coses, els permet donar-se a conèixer entre aquella població menys habitual. La iniciativa propulsada per Sant Cugat Comerç també ha estat marcada pels tastos gastronòmics ubicats a la plaça d'Octavià i a la plaça de Sant Pere, que han servit per acabar d'amenitzar la vetllada.

A més a més, en aquesta desena edició i com a novetat, també s'ha posat en marxa, per mitjà de l'Oficina de Turisme, una ruta guiada pels restaurants, bars i comerços més emblemàtics de la ciutat.


Àngels Fañanás

Iniciatives com aquestes ens ajuden molt. A més a més, generen molt caliu i bona maror entre la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.