Adjudicat el contracte per instal·lar les pantalles acústiques a Mas Gener i Can Cabassa

L'Ajuntament ha anunciat que s'ha adjudicat un estudi per veure si s'ha de col·locar pantalles a la B-30 als trams de Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'autopista al pas per Mas Gener / Foto: Google Maps

Imatge d'arxiu de l'autopista al pas per Mas Gener / Foto: Google Maps

Llum verda a la instal·lació i millores de les pantalles acústiques als barris de Mas Gener i Can Cabassa de Mira-sol. El Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana ha anunciat l'adjudicació per instal·lar-les en els trams de l'AP-7 i la B-30 que toquen aquests barris de Sant Cugat. A més, s'ha anunciat que s'iniciaran els tràmits per millorar les pantalles al tram de l'Hospital General i la Clínica Asepeyo. Aquestes obres, que començarien passat l'estiu, formen part d'un paquet de treballs en aquestes autopistes pressupostats en 4,9 milions d'euros, finançats pels fons Next Generation. En el cas de Valldoreix, s'ha adjudicat un estudi per analitzar si també es poden instal·lar aquests elements al tram de la B-30 corresponent.

Les obres d'instal·lació i millora de les pantalles acústiques serán entre els quilòmetres 157,2 i 158,2 de l'AP-7, els que passen pels dos barris mira-solencs. Seran pantalles d'entre sis i vuit metres d'alçada, de tipus vegetal o de panell metàl·lic en funció del tram.

L'altre tram que es millorarà després de l'estiu serà als trams entre els quilòmetres 0,6 i 2,3 de la B-30, que cobrirà el costat que dona a la zona de l'estany dels Alous, a Rubí. En aquest cas, el ministeri té previst ampliar el terraplè per instal·lar una pantalla vegetal, de sis a vuit metres d'alçada.

Des de l'Ajuntament, el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, ha celebrat que les reunions amb el Ministeri "han donat els seus fruits". Soler ha avançat que les trobades amb el departament de Transport i la delegació del govern han facilitat que s'adjudiqui un estudi per poder colocar i millorar pantalles als trams on es troba l'Hospital General i la Clínica Asepeyo.


Pere Soler

És una bona notícia, abans d'acabar el mandat, les negociacions amb el ministeri han donat els seus fruits i, per tant, estem força satisfets de què hagi estat com més aviat millor



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.