Òmnium Sant Cugat canvia de seu per 'obrir-se a la ciutat i a les entitats'

El nou local, de 163 metres quadrats, està ubicat a 15 metres de l'actual, amb entrada pel carrer Mir i el carrer Major


  • Comparteix:

La junta d'Òmnium davant del nou local / Foto: Cugat Mèdia

La junta d'Òmnium davant del nou local / Foto: Cugat Mèdia

Òmnium Sant Cugat es trasllada a un nou local, tres cops més gran que l'actual, per obrir la seu a la ciutat i a les entitats. El local, que es troba a 15 metres de l'actual seu de l'entitat, està ubicat al carrer Mir, número 7, i té una segona entrada pel carrer Major. Concretament, es troba a sota del Baobab. Segons ha explicat la vocal de la junta Anna Rigol, el nou espai és 'el pal de paller d'una nova etapa', que també anirà acompanyada d'un canvi de presidència, ja que l'actual president, Jaume Angerri, ja ha anunciat que no es presentarà a les eleccions de desembre.

Així doncs, en aquest local, que consta de tres sales i 163 metres quadrats, l'entitat organitzarà tota mena d'esdeveniments, tals com xerrades, tallers, debats i presentacions, a la vegada que oferirà, de forma puntual o temporal, espais a les entitats que no tenen seu pròpia.

La previsió és que la nova seu, que actualment està en obres de sanejament, es pugui inaugurar el juny, tot i que l'activitat probablement no començaria fins a l'inici del nou curs.

L'acte ha comptat amb la participació del president de l'entitat, Jaume Angerri, el vicepresident, Manel Garriga, i les vocals Anna Rigol i Laia Carbó. Aquestes últimes han estat qualificades per Angerri com les impulsores de la nova etapa d'Òmnium Sant Cugat.


Anna Rigol

Ens permetrà ser un lloc polivalent per dinamitzar les sinèrgies amb altres entitats. És a dir, que podríem cedir puntualment o temporalment sales a les entitats que no poden disposar de local propi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.