El mític quiosc de Can Cadena tancarà portes el diumenge 30 d'abril

El negoci dirà adeu després de 31 anys de servei per jubilació dels propietaris


  • Comparteix:

Imatge del quiosc Can Cadena i els propietaris / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del quiosc Can Cadena i els propietaris / Foto: Cugat Mèdia

El mític quiosc de Can Cadena, al passeig d'Olabarria i just davant del CAP de Valldoreix, tancarà portes el diumenge 30 d'abril després de 31 anys de servei ininterromput. Els propietaris, Domingo Fabrés i Maria Luisa Calavia, es jubilen, tot i que estan oberts a un traspàs d'aquest negoci. Calavia ha explicat que li fa pena tancar per la clientela, per la relació existent i pels bons moments compartits. Un quiosc obert de dilluns a divendres de 6 a 13 h i dissabtes i diumenges de 6 a 14 h.

El quiosc i la xurreria a l'emplaçament del passeig Olabarria

El quiosc i la xurreria a l'emplaçament del passeig Olabarria / Foto: Cugat Mèdia

El quiosc de Can Cadena abaixa la persiana després d'una trentena d'anys. El quiosc té una llarga història amb un primer emplaçament a la plaça de Can Cadena. La mort del propietari fa més de 30 anys va cridar l'atenció d'una parella, Domingo Fabrés, de 73 anys, i Maria Luisa Calavia, de 61, atrets per un negoci que semblava fructífer. "L'emplaçament era perillós i, després de vuit anys en aquella ubicació, ens vàrem instal·lar al passeig d'Olabarria, just davant del CAP Valldoreix", explica Fabrés.

El terreny on s'ubica el quiosc és de l'EMD de Valldoreix, però el recinte és propietat del Domingo i la Maria Luisa, que tenen la concessió del servei. Ara mateix només hi haurà un quiosc a Valldoreix, ubicat a la plaça del Mas Roig amb el tancament de Can Cadena. "Volem que el negoci continuï, estem oberts a un traspàs, però volem gent que segueixi el servei de manera seriosa", destaca la Maria Luisa Calavia.


María Luisa Calavia

Volem que el negoci segueixi, però amb gent resposanble i que ofereixi bon servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.