L'exposició 'ReHabilitem' arriba per mostrar els beneficis de rehabilitar els edificis

L'Ajuntament de Sant Cugat acollirà la mostra organitzada per Promusa i la Diputació de Barcelona fins al 3 de maig


  • Comparteix:

L'exposició 'ReHabilitem' es podrà veure fins al 3 de maig / Foto: Ajuntament Sant Cugat

L'exposició 'ReHabilitem' es podrà veure fins al 3 de maig / Foto: Ajuntament Sant Cugat

L'exposició 'ReHabilitem' ha arribat per mostrar les possibilitats que hi ha de rehabilitar espais i diluir la percepció negativa de les barreres burocràtiques que existeixen per fer-ho entre la ciutadania. La mostra anima als assistents a veure els beneficis de rehabilitar edificis, a més d'ensenyar els ajuts econòmics que permeten que la renovació d'aquestes construccions sigui possible. L'Ajuntament acull aquesta mostra, organitzada per Promusa i la Diputació de Barcelona, que estarà oberta al públic fins al 3 de maig a l'Espai Àgora del consistori.

'ReHabilitem' és una exposició itinerant que anirà recorrent diversos ajuntaments de la Diputació de Barcelona, al llarg dels pròxims dos anys, per mostrar l'objectiu d'aquest projecte. La iniciativa impulsada pel Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació (CAATEEB) pretén millorar la sostenibilitat i l'eficiència energètica dels edificis rehabilitats, a més de millorar l'accessibilitat en aquest tipus de construccions. Per fer front al cost d'aquest tipus de projectes, CAATEEB ofereix en les exposicions les diferents convocatòries d'ajuts del fons Next Generation.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.