Isabel González (Amics UNESCO): 'La pau només es pot construir amb el coneixement'

Cugat Mčdia ha parlat amb González amb motiu del Dia Mundial de la Rŕdio

Isabel González, membre dels Amics de l'UNESCO de Sant Cugat / Foto: Cugat Mčdia

Societat

Publicat el 16/feb/23 per Sergi Crusells

La UNESCO va decretar fa més d'una dčcada que el 13 de febrer es commemorés el Dia Mundial de la Rŕdio. Enguany, la celebració ha anat sota el lema 'Rŕdio per la pau', per conscienciar sobre la importŕncia d'aquest mitjŕ de comunicació per educar i mantenir la pau. Per tot plegat, Cugat Mčdia ha entrevistat la membre d'Amics de la Unesco Sant Cugat Isabel González, que ha reivindicat la rŕdio com 'un mitjŕ universal que es pot escoltar fins en el poble més amagat de les muntanyes per explicar el que estŕ passant al món'. González, a més, ha lligat aquest mitjŕ al coneixement, una condició indispensable per assolir la pau.

Escolta-ho

Amics de la UNESCO és una organització que promou els ideals de l'organització per educar i promoure la cultura. Tots els dimecres a les 18 h organitzen xerrades i conferčncies a l'Arxiu Nacional de Catalunya i el primer dimecres de cada mes projecten una pel·lícula temŕtica.


DECLARACIONS

Isabel González

L'UNESCO el que vol és donar la conscičncia de que hem de preparar als joves i a tota la societat sobre la importŕncia de la pau. La pau només es pot construir amb el coneixement. Per aixň, aquest any s'estŕ parlant molt de la pau per conscienciar sobre el que hem de fer, formar-nos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio