'Volem transformar una societat que ens assetja i a la qual també pertanyem'

La companyia Tirititrans porta a La Unió l'espectacle '¿Estas son las cosas con las que tenemos que aprender a vivir?'


  • Comparteix:

Un moment del col·loqui d'aquest dimecres / Foto: Cugat Mèdia

Un moment del col·loqui d'aquest dimecres / Foto: Cugat Mèdia

La companyia teatral Tirititrans arriba aquest diumenge a Sant Cugat amb l'espectacle '¿Estas son las cosas con las que tenemos que aprender a vivir?'. Es tracta d'una agrupació de dones trans en situació de prostitució i exclusió social que han decidit pujar a l'escenari per exposar les seves vivències. Ho fan en clau d'humor, però entre broma i broma, admeten que deixen anar alguna 'bufetada' al públic. 'Si no exposem les situacions que vivim, mai transformarem una societat que ens assetja i a la qual també pertanyem', ha explicat una de les actrius, Lineth Philips.

Com a prèvia de la funció, La Unió ha acollit aquest dimecres un col·loqui amb algunes de les integrants de Tirititrans, moderat per l'activista Clara Palau, que ha lloat de la companyia "la valentia de fer-nos avergonyir de la nostra hipocresia". Ara bé, la també impulsora de l'espai Ca l'Enredus ha lloat la qualitat de l'espectacle, cosa que ha extrapolat a la vida quotidiana: "Què importa el que hi ha l'entrecuix si ens relacionem amb experiències?".

En aquest sentit, l'actriu Violet Ferrer ha apuntat que, a la companyia teatral, cadascuna de les integrants té un caràcter, que va més enllà de ser dones trans: "Som com les Spice Girls!", ha fet broma.

'¿Estas son las cosas con las que tenemos que aprender a vivir?' es podrà veure aquest diumenge a les 19 h a La Unió. Les entrades, que es poden comprar en línia, costen 6 euros.

Mira aquí el col·loqui d'aquest dimecres




Lineth Philips

Volem reflectir la nostra realitat per mostrar com de difícil ho passem. Volem transformar a poc a poc la societat que tant ens assetja, però a la qual també pertanyem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.