Es busquen tres persones o famílies de Sant Cugat per acollir joves migrants

Els interessats s'hauran de fer càrrec d'un jove d'entre 18 i 21 anys durant nou mesos


  • Comparteix:

Imatge d'una parella del projecte Acull /Foto: Associació Punt de Referència

Imatge d'una parella del projecte Acull /Foto: Associació Punt de Referència

L'Associació Punt de Referència busca tres persones o famílies de Sant Cugat que estiguin disposades a acollir joves migrants d'entre 18 i 21 anys durant nou mesos. El projecte Acull, impulsat per l'entitat, fa 20 anys que ajuda persones extutelades i/o migrants que no disposen d'una xarxa familiar ni cap adult de referència proper. Gràcies a la convivència amb les persones acollidores, el jovent té l'oportunitat de millorar habilitats importants per afrontar l'emancipació, com les competències lingüístiques, l'organització de les tasques o les habilitats culinàries.

Els requisits que es demanen a les persones que vulguin acollir són: viure a Sant Cugat, disposar d'una habitació lliure a casa, tenir disponibilitat horària per poder fer almenys un àpat al dia amb el jove i ser una persona empàtica, assertiva, flexible i vital. Totes les persones o famílies acollidores rebran el suport socioeducatiu d'un professional de Punt de Referència durant els nou mesos que dura l'acollida.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.