Aquest dilluns i dimarts, els alumnes han estat treballant en la preparació d'aquest menú que han ofert a una vintena de comensals aquest dimecres a l'esdeveniment gastronòmic de la capital catalana.
Al capdavant de la cuina del centre formatiu hi ha la professora Ana De Pablo, qui ha valorat la seva participació en el fòrum com "una gran experiència per als alumnes que encara no hi han anat perquè així poden veure tot el que s'hi cou, com és portar una recepta feta per ells i poder-la explicar a tot el públic; és un gran aprenentatge per a ells".
Aquesta no és l'única participació de l'Institut FP Sant Cugat al Fòrum Gastronòmic, ja que Carlos Heras, professor del centre, hi farà diverses xerrades, tant al mateix recinte com a la Universitat de Barcelona (UB), per abordar temes com el malbaratament alimentari o l'aplicació de la ciència a la cuina.
Ana De Pablo
Pels alumnes és una oportunitat per anar al Fòrum Gastronòmic, que molts no hi han anat mai. No només per veure tot el que s'hi cou, sinó també tots els estands, proveïdors i per portar una recepta elaborada per ells i poder-la explicar a tot el públic. És un gran aprenentatge i una gran oportunitat.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.