L'Ateneu posa en marxa 'No ho llencis!', una campanya que té com a finalitat ajudar els santcugatencs a ser conscients del menjar que es llença. Per fer-ho, el projecte recull una sèrie d'activitats gratuïtes per a tots els públics que començaran aquest dijous. Així, els interessats podran participar en tallers de cuina i de sensibilització. També s'ha programat l'espectacle infantil 'Massa tip', dissabte 15 d'octubre a les 11.30 h al pati de l'Ateneu.
Cuinades de temporada i aprofitament:
Els dissabtes d'11.30 a 13 h, emmarcat dins dels Mercats de Pagès de la plaça de Sant Pere:
8 d'octubre amb la cuinera Rosa Montoriol
29 d'octubre amb la cuinera Laura Torres
12 de novembre amb la cuinera Rosa Montoriol
26 de novembre amb la cuinera Anna de Pablo
10 de desembre amb la cuinera Rosa Montoriol
Tallers de sensibilització:
Els dijous a les 18 h al pati de l'Ateneu:
6 d'octubre 'Taller d'aprofitament dels productes del camp' amb La Rural de Collserola
13 d'octubre 'Taller familiar de sensibilització i tastet de mel' amb Melvida
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.