La inauguració de la Llibreria Alexandria dona pas a una nova etapa de la botiga

Un dels fundadors de la llibreria, Àlex Pla, ha assistit a l'acte per fer costat als nous propietaris


Temes relacionats

La nova i renovada Llibreria Alexandria ja està oberta (20/set/22)

La Llibreria Alexandria reobrirà a finals de juny amb nous propietaris (29/abr/22)


  • Comparteix:

Carme Anglès, David Oliva, Àlex Pla i Roger Grífols / Foto: Cugat Mèdia

Carme Anglès, David Oliva, Àlex Pla i Roger Grífols / Foto: Cugat Mèdia

La Llibreria Alexandria ha oficialitzat la seva reobertura amb una inauguració oberta a tots els santcugatencs i santcugatenques. Els nous propietaris del comerç, David Oliva i Roger Grífols, acompanyats d'un dels fundadors del negoci, Àlex Pla, han donat a conèixer així el seu nou projecte, que va obrir les portes el 1986. Tot i que els nous propietaris han volgut mantenir el nom i l'emplaçament de l'antiga Alexandria, han fet alguns canvis al local 'per oferir un espai més diàfan, sobri i actualitzat', segons ha explicat Oliva.

Desenes de veïns i veïnes de la ciutat, entre els quals, l'alcaldessa, Mireia Ingla, s'han acostat a saludar els nous propietaris i a desitjar-los sort en aquesta nova etapa.

Els nous propietaris, que també han volgut comptar amb una de les treballadores històriques de la botiga, Carme Anglès, s'han mostrat molt il·lusionats, tot i que, segons han explicat, s'han trobat amb alguns problemes de distribució que els ha obligat a obrir amb alguna prestatgeria buida. Àlex Pla, per la seva banda, ha celebrat que "el projecte que vaig fundar fa tants anys tingui continuïtat de la mà d'un bon amic com el David Oliva".


David Oliva

Estic molt content d'haver agafat el relleu de l'Àlex. De moment, les vendes són lentes, però estem tenint molt bona rebuda i estem recuperant la clientela anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.