Valldoreix es posa de gala vivint tot un cap de setmana de Festa Major

El concurs de paelles ha estat una de les activitats més destacades d'aquest diumenge

Societat

Publicat el 18/set/22 per Maria Bragós

Valldoreix ha estat tot aquest cap de setmana vestida de Festa Major, amb uns vilatans que han gaudit de les diferents activitats pensades per a tots els gustos i totes les edats. El pregó i la cantada d'havaneres de divendres, la rua dels gegants de dissabte amb el Cebrià i l'Assumpta, i el concurs de paelles de diumenge han estat alguns dels actes més destacats de la Festa Major de la vila.

El concurs de paelles s'ha celebrat aquest diumenge a l'Espai Garden. Una de les participants al certamen, Sarai Jacobs, ha confessat a Cugat Mèdia que el secret per fer una bona paella és "tenir una bona taula". "És a dir, que la facis per a gent que t'estimes i que tinguis ganes de celebrar-ho. Aquest és el nostre cas, perquè som aquí tota la família. També que els ingredients siguin bons, evidentment! I jo crec que fer-ho amb molta calma", ha detallat Jacobs.




DECLARACIONS

Sarai Jacobs

Tenir una bona taula: és a dir, que la facis per a gent que t'estimes i que tinguis ganes de celebrar-ho. Aquest és el nostre cas, perquè som aquí tota la família. També que els ingredients siguin bons, evidentment! I jo crec que fer-ho amb molta calma.

Your browser doesn’t support HTML5 audio