La Festa Major de Volpelleres omple el dissabte d'activitats per a petits i grans

El matí ha començat amb un circuit de cars i la fira del comerç del barri


  • Comparteix:

Un moment de l'storytime amb Kids&Us / Foto: Cugat Mèdia

Un moment de l'storytime amb Kids&Us / Foto: Cugat Mèdia

El barri de Volpelleres està de Festa Major, i aquest dissabte ho ha celebrat amb activitats dirigides a públics de diverses edats. Durant el matí, la festa s'ha concentrat al voltant de la plaça del mercat, començant per un circuit de cars i una fira del comerç del barri. La fira ha estat una iniciativa nova d'enguany, en què diferents comerços han tret les seves parades al carrer. Més tard ha començat l'storytime amb Kids&Us, un teatre en anglès que ha captat l'atenció dels més petits. I per tancar el matí, Energie Fitness ha ofert un taller de zumba familiar.



El secretari de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Ricardo Martínez, ha explicat que enguany s'ha intentat incorporar activitats per a tots els públics. "També tenint una mica la visió d'arribar a totes les edats, perquè ja comencem a tenir adolescents i volem fer activitats que englobin aquestes edats", ha afegit Martínez. Sílvia Vallès, membre de l'associació, ha comentat també que de cara a l'any que ve programaran alguna activitat adreçada més específicament als joves. "Perquè els atregui venir a la Festa Major", ha conclòs.







Ricardo Martínez

Hem intentat incorporar activitats més per a tots els públics. I també tenint una mica la visió d'arribar a totes les edats, perquè ja comencem a tenir adolescents i volem fer activitats també que englobin aquestes edats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.