Els instituts de Sant Cugat arrenquen amb incertesa pels nous currículums

Els alumnes que comencen ara primer de batxillerat són els que estrenaran la nova selectivitat el 2024


Temes relacionats

Sant Cugat posa a prova l'avançament del curs escolar ( 5/set/22)


  • Comparteix:

El curs també ha arrencat per als alumnes santcugatencs dels instituts. Ho fan, com en el cas d'infantil i primària, una setmana abans del que era habitual. L'altra gran novetat és que els alumnes que tot just ara comencen primer de Batxillerat hauran d'afrontar un nou model de selectivitat, basat en un currículum nou que, de moment, genera moltes incògnites.

Així ho viuen tant professors, com l'alumnat, que s'hauran d'adaptar a un currículum més competencial.

"Ho portem amb una mica d'angoixa. Els alumnes ja comencen amb una mica de neguit i ara se suma que la selectivitat és una incògnita", ha explicat la coordinadora pedagògica de l'institut Joaquima Pla i Farreras, Eva Miró, qui ha assegurat que el professorat també està a l'expectativa de veure com es concreta.

A l'espera de conèixer tots els detalls d'aquest canvi de model de proves per a l'accés a la universitat, de moment, els instituts també han pogut tornar a la normalitat i les restriccions per la Covid-19 han quedat enrere.





Eva Miró

Ho portem amb una mica d'angoixa. Els alumnes ja comencen amb una mica de neguit i ara se suma que la selectivitat és una incògnita. Els professors esten ajustant però una mica a l'expectativa de veure com serà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.