Ingla torna a defensar la construcció de l'escola la Mirada al parc del Bosc de Volpelleres

Aquesta setmana es farà la valoració tècnica de les propostes per replantar els arbres que es trauran per construir l'edifici


  • Comparteix:

Nova defensa del govern local de la construcció del nou edifici de l'escola la Mirada al parc del Bosc de Volpelleres. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha assegurat, responent la pregunta de la secció local de World Wildlife Fund (WWF) al programa 'Línia Directa', que no es 'destrueix' el bosc i que aquella és la millor ubicació per situar-hi el centre educatiu, un cop descartada la primera zona projectada. De fet, Ingla ha explicat que aquesta setmana es farà la valoració tècnica de les propostes que han rebut per replantar els arbres que es trauran de la zona on es construirà l'edifici, a l'espai on havia d'anar l'escola en un inici, a tocar de l'institut Leonardo da Vinci. El pressupost és d'uns 350.000 euros. L'alcaldessa explica que, malgrat entrebancs en el calendari per motius com l'increment de preus i l'acumulació d'obres públiques després de la pandèmia, el projecte 'segueix avançant'.

Ingla també ha insistit en l'aposta per la lluita contra l'emergència climàtica d'aquest govern, davant la pregunta de Jesús Bosch, amb mesures com la ZBE. Segons ha argumentat, des d'abril de l'any passat, quan es va començar a aplicar la mesura, fins al desembre d'aquell any, es van reduir més d'un 17% les emissions.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.