Les tarifes socials del transport públic estaran disponibles a Sant Cugat el 13 de juny

L'AMB preveu que es generin 50.000 noves sol·licituds de títols bonificats, un 12% més


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'estació de FGC al centre de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de l'estació de FGC al centre de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Les tarifes socials del transport públic (la targeta rosa, la targeta rosa reduïda i el passi d'acompanyant) estaran disponibles als 36 municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, entre ells Sant Cugat, a partir del dilluns 13 de juny. Així ho han anunciat aquest dijous l'AMB i l'ATM, que han assegurat que d'aquesta manera es dona resposta 'a una reivindicació històrica'. Els títols es podran utilitzar als serveis de bus interurbà i a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Progressivament, s'introduiran als busos urbans.

L'AMB preveu que amb la iniciativa es generin 50.000 noves sol·licituds de títols bonificats, el que suposa un creixement de més d'un 12%. Fins al moment hi ha actius un total de 389.852 títols socials metropolitans.

Les tarifes socials de l'AMB faciliten l'accés als serveis de transport metropolitans a les persones grans o amb discapacitat i que disposin de pocs recursos econòmics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.