Dades Obertes de Ciutat, el nou portal on es podran consultar totes les enquestes ciutadanes de Sant Cugat

Inclourà les dades dels Observatoris Sociològics semestrals i d'enquestes puntuals que es faran sobre temes concrets


  • Comparteix:

Mireia Ingla durant la presentació del DOC / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Mireia Ingla durant la presentació del DOC / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Dades Obertes de Ciutat (DOC) és un nou portal digital que donarà visibilitat a l'opinió de la ciutadania, expressada a través dels Observatoris Sociològics i d'enquestes puntuals. Amb aquesta informació, l'Ajuntament explica que milloraran els processos de presa de decisió i de priorització de l'equip de govern. El DOC és 'l'aposta que fa el govern de Sant Cugat per fer una gestió de la ciutat més intel·ligent i propera', ha explicat l'alcaldessa, Mireia Ingla, a la roda de premsa de presentació del projecte. Aquest nou portal estarà obert a tothom i permetrà consultar l'evolució dels resultats de les diferents enquestes.

L'activitat del DOC prové de la recollida de dades a través de dues vies. D'una banda, les dades de les diferents onades de l'Observatori Sociològic, l'estudi de l'evolució social de la ciutat que l'Ajuntament realitza de forma semestral des de l'any 2002. D'altra banda, s'incorporarà l'ús d'enquestes ciutadanes per tal de preguntar l'opinió a la ciutadania sobre qüestions concretes.

A la mateixa roda de premsa s'ha presentat el primer bloc de la 44a onada de l'Observatori Sociològic.


Mireia Ingla

Volem fer un pas endavant amb la governança de la ciutat i fer-la d'acord amb aquests estàndards d'aquest moment i prendre les decisions escoltant a la ciutadania. A mi com a alcaldessa m'interessa saber què opina la gent en tot moment i saber que allò que estem fent és útil per la gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.