Mireia Ingla defensa l'efectivitat de la ZBE

L'alcaldessa assegura que ha servit per reduir la contaminació


  • Comparteix:

'La Zona de Baixes Emissions és efectiva'. Així de contundent és l'alcaldessa, Mireia Ingla, respecte a una ordenança que defensa, veu necessària i que està avalada per les dades. Ingla ha recordat al programa 'Línia directa de Cugat Mèdia que la posada en marxa de la ZBE ha suposat una reducció global de les emissions contaminants (-17'22%) i del CO2 (-11'8%) que generen els vehicles, així com restringir al centre l'entrada del 94% dels vehicles més contaminants.

De la mateixa manera, l'alcaldessa també ha insistit que l'ordenança de Sant Cugat no està judicialitzada com la de Barcelona i, a més, afecta una zona més reduïda, concretament uns quatre dels 50 quilòmetres quadrats que té el municipi.

En aquest sentit, Ingla ha subratllat que es tracta d'una mesura per protegir la qualitat de l'aire perquè és necessari per tenir qualitat de vida, i que per això no es poden fer un gran nombre d'excepcions. L'alcaldessa ha recordat que poc a poc aniran desapareixent les moratòries i "anirem fins al final".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.