La pizzeria Il Dolce Far Pizza s'estrena a Sant Cugat
El local del carrer de Josefina Mascareñas, que abans acollia un sex shop, ara dona sostre a una pizzeria
Interior de la pizzeria / Foto: Cugat Mèdia
SocietatPublicat el 15/mai/22 per Elisabet Molina
Una nova pizzeria italiana de menjar per emportar, Il Dolce Far Pizza, ha obert recentment al carrer de Josefina Mascareñas. El negoci ofereix, a més de pizzes artesanes, vins, cerveses i pasta italiana de 'molt bona qualitat', segons ha explicat a Cugat Mèdia el cuiner i propietari del local, Luigi Castravelli. Il Dolce Far Pizza obre de dimarts a diumenge de 18.30 a 23.30 h oferint també servei a domicili a través de Glovo, Uber Eats i Obvseat; en aquest últim cas l'enviament és gratuït per a la zona de Sant Cugat.
Castravelli porta 30 anys de trajectòria dins el món de l'hostaleria i, abans de la pandèmia, va obrir dos altres restaurants a Barcelona. Ara ha decidit venir a Sant Cugat seguint la recomanació d'amistats que hi viuen, buscant un ambient més tranquil, proper i amb menys competència. El cuiner italià afirma que ha reformat el local, que abans acollia un sex shop, amb la implementació de parquet i d'un forn de llenya típic de Nàpols i especial per la cocció de les pizzes.
Pizza entrant al forn de llenya / Foto: Cedida
El pizzer explica que la majoria de productes que ofereixen tenen procedència italiana, concretament de l'Apulia, com és el cas del gra. La diferència d'aquest es troba amb la fermentació menys pesada i de cocció lenta pràcticament sense llevat. Castravelli recalca la realització del tractament especial de l'aigua que utilitzen per a la realització de la massa de les pizzes per aconseguir, així, "una estructura harmònica de fermentació molt lenta".Castravelli es mostra confiat amb el menjar que ofereix: "Jo ja puc anar dient coses boniques, però l'hora de la veritat només arriba quan es tasta el producte".
DECLARACIONS
Luigi Castravelli
Your browser doesn’t support HTML5 audio